Ben jij een voetballer?
Dan verdien jij dit...

Ga direct naar de producten

Win belangrijke seconden

Het maakt niet uit hoeveel je rent, schiet en tackelt, de unieke scheenbeschermer blijft op de juiste plek zitten zonder het gebruik van tape. Daardoor ben je altijd klaar voor het volgende duel!

Wees beslissend tijdens alle 90 minuten

Je kunt nu jouw energieniveau op peil houden. Je bent dus klaar om de wedstrijd in de laatste minuten te beslissen.


Het gevoel van het spelen zonder scheenbeschermers

Je voorkomt scheenbeschermers die je afleiden tijdens de wedstrijd. De scheenbeschermers van Liiteguard zijn precies voor jouw been gevormd, zodat je helemaal vergeet dat je ze aan hebt.

Haal het meeste uit je schoenen

Je krijgt het gevoel dat je elk percentage van je schoenen kunt gebruiken dankzij de perfecte pasvorm in de medisch goedgekeurde voetbalsokken


Maak je klaar voor ALLE wedstrijden

Verhoog uw uithoudingsvermogen voor het hele seizoen in plaats voor enkel een deel ervan. Doe waar je het meest van houdt. Speel dit seizoen alle wedstrijden in plaats van slechts een enkele.

Waarom zou je onnodig geblesseerd willen raken?

Blessures kunnen bepalen of jij jouw volledige potentieel kunt benutten en de door jou gestelde doelen kunt bereiken. Omdat jij met een blessure veel minder tijd kan doorbrengen op het veld, Verkort jij jouw tijd die je had kunnen besteden aan het bereiken van jouw doelen.

Enkelblessures verminderen

Behoort u tot de 20% van alle voetballers die enkelblessures hebben opgelopen?


Dan weet je ook dat er twee dingen moeten veranderen om het risico dat het opnieuw gebeurt te verkleinen. Beide elementen zijn aandachtsgebieden geweest bij de ontwikkeling van de producten bij Liiteguard


Achillespeesblessures verminderen

Met onze innovatieve Achillespees-technologie geven wij u de optimale condities om een achillespeesontsteking te voorkomen

Blaren verminderen

Met de nieuwe anti-sliptechnologie verklein je het risico op blaren. Het ongemak van een blaar zorgt ervoor dat veel voetballers onbedoeld van houding veranderen en daardoor het lichaam op een onbekende manier overbelasten.


Verminder de kans op blessures gedurende de eerste 20 minuten

Wist je dat je in de eerste 20 minuten van een wedstrijd veel meer vatbaar bent voor een blessures? Met de medisch goedgekeurde compressie in Liiteguard's producten, verhoog je de mate waarmee je jouw spieren opwarmt tijdens een warming-up

Veel meer dan alleen een voetbalsok

Je hebt nu de mogelijkheid om 2 unieke voetbalsokken te gebruiken, speciaal ontworpen om het spel op het veld te optimaliseren.

Medisch goedgekeurde compressie

Medisch goedgekeurde compressie

In de Performance- en Pro-Tech-sokken van Liiteguard gebruiken we de nieuwste technieken op het gebied van compressietechnologie. Dit betekent dat ze worden gebreid als gegradueerde compressie, medische klasse II.

Dit type compressie heeft een versterkend effect op het bloedvat pompfunctie. Dit betekent dat het de bloedcirculatie verhoogt en het bloed meer zuurstof geeft en afvalstoffen sneller uit de spieren haalt.

Compressie als geheel heeft ook als effect dat spieren sneller warm worden tijdens een activiteit, wat blessures helpt te voorkomen.

Daarnaast vind je bij de producten een extra compressie aan de achillespees. Deze verbetering is ontworpen om de trillingen te verminderen die tijdens de activiteit in de pees zullen optreden. Deze trillingen veroorzaken microtrauma in de achillespees en zijn een van de belangrijkste factoren bij de gevoeligheid en ontsteking van de achillespees. Door het verminderen van de trillingen zorgt het er voor dat de schade veroorzakende vochtophoping bij de achillespees wordt afgeremd.

Innovatieve enkeltechnologie

Innovatieve enkeltechnologie

Om enkelblessures te bestrijden zijn twee factoren van belang. De eerste is mechanische ondersteuning, de andere is sensorische feedback.

U vindt mechanische ondersteuning in alle compressieproducten van Liiteguard. De ondersteuning zelf komt van de stof en de druk die het op de enkel uitoefent. Dit zorgt voor extra bescherming en stabiliteit. 

We hebben in onze PRO-TECH sok de zintuiglijke feedback die je rond je enkel krijgt te vergroten via de technologie die in de sok is ingebouwd. Door lokale dichtheid en kleine prikkels van de binnenste siliconen willen we de sensorische input verhogen, zodat je hersenen de beste informatie hebben om een ​​actie uit te voeren. We willen met name jouw vermogen om jouw enkel te beschermen tijdens het sporten vergroten, omdat de verhoogde sensorische feedback jou een beter gevoel geeft van jouw voetpositie. Vooral als het in een extreme positie komt die mogelijk schadelijk kan zijn.

Anti-slipzool en zweetafvoerend sportmateriaal

Bij alle Liiteguard producten vind je een anti-slipzool die zorgt voor een optimale grip in je voetbalschoenen. 

De zool heeft een siliconencoating. Dit zorgt voor grip met de zool van de schoen, waardoor je beter contact maakt met de binnenkant van de schoen.

De sokken zijn ook gemaakt van een materiaal dat zweet sneller van de huid afvoert dan katoen, wat in veel normale voetbalsokken voorkomt. Dit houdt je voet droog en in combinatie met de siliconencoating, vermindert het, het risico op blaren aanzienlijk.

Unieke scheenbeschermer en binnenzak

Bij Liiteguard hebben we een scheenbeschermer ontwikkeld die je nauwelijks voelt. U kunt de scheenbeschermer zelf naar uw eigen been vormen en is met slechts 75 gram een ​​van de lichtste die op de markt verkrijgbaar is.

De unieke scheenbeschermer is gemaakt van een gepatenteerd materiaal. Het innovatieve materiaal wordt al bij 62 graden vervormbaar, waardoor de scheenbeschermer na enkele seconden kan worden vervormd. Vervolgens kan je een scheenbeschermer vormen die uniek is voor jouw scheenbeenafmetingen.

De sok is uitgerust met een binnenzak die je scheenbeschermer op zijn plaats houdt zonder het gebruik van sporttape. De binnenzak heeft een lagere beperking waardoor je scheenbeschermer nooit naar beneden glijdt. Tegelijkertijd zorgt de algehele compressie van de sokken ervoor dat de scheenbeschermer stabiel blijft, ongeacht hoeveel je rent, schiet en tackelt.