Referenties

Wat zeggen onze Klanten?

Jakob poulsen

Prof. voetballer


“Ik maak nu zo een 6 maanden gebruik van Liiteguard Performance set en ik ben zeer tevreden. Het meest prettige aan dit product is dat ik geen tape hoef te gebruiken om de scheenbeschermers op de juiste plek te houden. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en "kracht" van de compressiesok. De antislip aan de onderkant en de achillespeescompressie zijn extra pluspunten”.

Morten Bech

Prof. voetballer


““Ik ben erg blij met Liiteguard, ze leveren een goede sok waarmee ik mijn dagelijkse prestaties kan verbeteren. Het is fijn dat de scheenbeschermers naar mijn benen zijn gevormd, hierdoor krijg ik op geen enkel moment last van mijn scheenbeschermers”. er yderst tilfreds med Liiteguard, da jeg får en god strømpe, der optimerer min daglige præstation. Samtidig glider jeg ikke i støvlen og benskinnerne er formet efter mit ben, hvilket gør at jeg på intet tidspunkt har en benskinne der generer”.

Mikkel Andersen

Prof. voetballer


“Ik ben erg blij met het effect van Liiteguard. De compressie geeft me een gevoel van optimale ondersteuning en kracht.” De sok heeft ook mijn pijnlijke kuiten en achillespezen verholpen, waar ik normaal gesproken altijd last van heb aan het begin van het seizoen. Super product, een echte aanrader”.

Danny Olsen

Prof. voetballer


“Met Liiteguard krijg ik niet alleen comfortabele sokken die goed passen, maar ze geven mij ook de juiste ondersteuning die mijn achillespezen nodig hebben. De manier waarop je de scheenbeschermer kan bevestigen aan de binnenkant van je sok is ontzettend fijn, dit zorgt ervoor dat je niet onnodig last krijgt van afgeknelde benen door het gebruik van tape“.

Jonas Damborg

Prof. voetballer


“Liiteguard is voor mij een enorme positieve verrassing geweest. De siliconennopjes onder de sok geven het gevoel dat je beter grip hebt in de schoen. Daarnaast wordt het probleem van onhandige scheenbeschermers en het gebruik van tape opgelost met dit product van Liiteguard. Je krijgt een scheenbeschermer die je precies op maat kan maken en perfect om je been past. Je stopt de scheenbeschermer vervolgens in de ingebouwde zak van de sok, waardoor het gebruik van tape verleden tijd is. Ik kan deze sokken zeker aanbevelen".

Edgar Babayan

Prof. voetballer


“Ik heb altijd een hekel gehad aan het spelen met scheenbeschermers, omdat ze onhandig en onstabiel zijn tijdens een wedstrijd. Ik ben altijd op zoek geweest naar een scheenbeschermer die 100% op dezelfde plek blijft zitten zonder het gebruik van tape, en uiteindelijk vond ik het door de prestatieset van liiteguard!”.

Ricki Olsen

Prof. voetballer


“In het verleden heb ik in de laatste minuten van de wedstrijd vaak last gehad van kramp in mijn benen. Met de compressiesok van Liiteguard is dit probleem volledig verdwenen. Door de Performanceset van Liiteguard kan ik 90 minuten spelen zonder dat ik kramp krijg. Verder ben ik ontzettend blij met Liiteguard's op maat gemaakte scheenbeschermers. Het zit als gegoten om je scheenbeen heen. Wat ook zo fijn is dat de scheenbeschermer is geïntegreerd in de sok. Hierdoor merk je nauwelijks dat je het draagt“.

Mathias Haarup

Prof. voetballer


“Ik ben erg blij met de Performance Set van LiiteGuard. Normaal gesproken raak ik vaak bij de start van het seizoen geblesseerd door krampen en spanning in de kuit. Nadat ik ben begonnen met het het gebruik van de Performance Set is de irritatie in mijn kuit af gaan nemen. Het product van LiiteGuard heeft een positief effect gehad op het herstel van mijn blessure. Ik kan het gebruik van de Performance Set ook aanbevelen aan alle atleten die met weinig blessures te maken hebben, aangezien de Performance Set de kans op een blessure verminderd”.

Mikkel Thygesen

Prof. voetballer


“Tijdens al mijn jaren die ik heb doorgebracht in de voetbalwereld heb ik veel verschillende soorten scheenbeschermers geprobeerd met bijpassende sokken, maar door de komst van Liiteguard is mijn zoektocht gestopt. De scheenbeschermer zitten perfect tijdens een wedstrijd, ze zijn licht qua gewicht en goedgevormd naar mijn eigen scheenbeen. Met deze sok heb ik een sok gevonden die de juiste steun geeft en waar ik niet meer zonder kan als voetballer”.

Frederikke Thøgersen

Prof. voetballer


“Ik vind het fijn dat je niet het gevoel hebt dat je op de scheenbeschermers constant overal zitten behalve op de juiste plek - zelfs na een wedstrijd zitten ze nog op hun plek!”.

Mads Hvilsom

Prof. voetballer


“Dank zij Liiteguard hoef ik mij niet meer druk te maken om het gebruik van tape voor mijn scheenbeschermers. Verder glijd ik niet meer in mijn voetbalschoenen dankzij de speciale onderkant van mijn sok”.

Kjartan Finnbogason

Prof. voetballer


“Ik draag wel vaker anti-slip sokken, maar deze sokken van Liiteguard zijn ver uit het beste. De compressie van de sokken helpen mij bij elke training en wedstrijd. Verder is de vormbare scheenbeschermer echt perfect”.

Frederik Møller

Prof. voetballer


“De voetbalsokken van Liteguard voeldoen perfect aan mijn eisen - ze hebben een prettige pasvorm, de scheenbeschermer blijft goed op de juiste plek zitten en dat zonder enige gebruik van tape!”

Anders Egholm

Prof. voetballer


“Zonder twijfel is deze sok het beste wat ik mijn 15 jaar als prof heb gedragen. De sok geeft een goede ondersteuning aan de achillespees. Verder is de manier waarop je de scheenbeschermer vast maakt in de sok een geweldige uitvinding. Geen gedoe met tape, top. Dit is echt een aanrader”.

Emil Scheel

Prof. voetballer


“Liiteguard vervult eindelijk mijn langverwachte droom. Een perfect passende scheenbeschermer. Ik gebruik de compressiesokken ook voor en na de wedstrijden”.

Martin Vingaard

Prof. voetballer


“Voor mijn wedstrijden draag ik de performance sok met daarover een afgeknipte sok van mijn voetbalclub. In eerste instantie dacht ik dat, dat vervelend zou zitten, maar ik heb er eigenlijk helemaal geen last van. De perfect passende scheenbeschermers zijn ontzettend fijn. Ik ben een langetijd opzoek geweest naar een oplossing zoals deze, gelukkig heeft Liiteguard dit bedacht”.

Andre Rømer

Prof. voetballer


”De scheenbeschermer zit heel fijn. Normaal gesprokken met elk ander soort merk vliegen de scheenbeschermers constant los. Met deze van Liiteguard heb ik dat probleem niet, ik heb zelfs niet het idee dat ik scheenbeschermers aan heb. Zulke prettige scheenbeschermers heb ik nog nooit gehad.” ”Ik maak altijd gebruik van schoenen die net iets te groot zijn. Hierdoor had ik vaak last van wegglijden in mijn schoen, maar dankzij de siliconengrip onder de sok heb ik daar geen last meer van”.